Samenwerkingen

Bekijk onderstaand alle partijen met wie wij een samenwerking hebben:

Tuincentrum Amsterdam
DUO rolgordijnen
Vloer & Raamdecor
Marmeren tafel | Giga Meubel
Keuken van Superkeukens
Kozijn – www.meneerkozijn.nl
Trendy fauteuil

Andere raambekleding

Naast gordijnen zijn er natuurlijk diverse alternatieven als raambekleding, zoals rolluiken. Met rolluik onderdelen kun je deze regelmatig onderhouden en deze volledig werkend houden.

Wil je wel licht in huis, maar geen direct lichtinval? Een zonnescherm helpt je direct zonlicht tegen te houden zonder te verduisteren.

Deze manier van zonwering is in Nederland erg populair. Daarnaast kun je aan de buitenzijde bijvoorbeeld ook kiezen voor screens en verduisterend folie.

Met goedkope rolgordijnen kun je de kamers van binnenuit ook verder verduisteren.

Optimale temperatuur in huis

Voor een koele woonkamer of slaapkamer, koop je een airco bij Aircogroep Holland. De systemen van dit bedrijf zijn van goede kwaliteit, waardoor je ruimtes langdurig kunt koelen zonder problemen.

Wil je graag nu al gasloos wonen? Met infrarood warmtepanelen verwarm je iedere ruimte elektrisch. Zorg dat je deze panelen hebt hangen voordat het nieuwe belastingtarief op gas van kracht is.

Stevige vloeren

Heb je snel last van slijtplekken in je huidige vloer? Een gietvloer zorgt voor een slijtvaste afwerking die je levenlang mee gaat.

Een gietvloer wordt vaak gemaakt van beton of een laag kunststof, zoals expoxy. Deze epoxyvloer is eenvoudig schoon te houden met water en schoonmaakmiddelen.

Een andere manier van afwerken is beton cire. Dit is prachtig gepolijst beton, waarbij geen sealers of lakken aan te pas komen.

Onderhouden van je woning

Voor het snel en efficiënt uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden maak je gebruik van een kamersteiger. Hiermee kun je binnen het huis eenvoudig ieder plafond en iedere muur schuren of schilderen.

Koop Sikkens verf voor een professionele afwerking van iedere ruimte. De verf is eenvoudig aan te brengen en zeer goed dekkend.

Met trapmatten maak je gladde trap weer ruw en voorkom je dat mensen uitglijden.

Wanneer je huis een rieten dak heeft is regelmatig rieten dak onderhoud heel belangrijk. Hiermee voorkom je lekkage en uitdroging van het dak.

Zorg ervoor dat een haard en de rookgasafvoer goed functioneren. Dit zorgt ervoor dat ongewenste en gevaarlijke gassen niet in huis blijven hangen, maar direct naar buiten verdwijnen.

Verhuizen

Ben je uitgekeken op je eigen woning en wil je goedkoop verhuizen? Verhuisbedrijf Verhuizen Doen We Samen is één van de goedkoopste verhuisbedrijven van Nederland. Je betaalt alleen voor de diensten die je afneemt.