6 voordelen van duo rolgordijnen

1.     Ruime keuze in stoffen

U heeft een enorme keuze aan stoffen om uit te kiezen met onbeperkte GRATIS SAMPLES. Onze stoffen omvatten vlaktes, patronen, verduisteringen en felle kleuren.

Zoek niet verder dan Blinds Superstore voor uw dag- en nachtgordijnen

2.     Prijs Belofte

Prijs staat hoog op de lijst van prioriteiten bij het online winkelen. Wij bieden een prijsbelofte op zoals voor soortgelijke dag- en nachtrolgordijnen. We hebben het gevoel dat we een product van hogere kwaliteit bieden op onze dag- en nachtrollen in vergelijking met andere online retailers.

3.     Handgemaakt

We zijn er ontzettend trots op dat we een Nederlandse fabrikant van dag- en nachtgordijnen zijn.  We hebben altijd gebruik gemaakt van Britse kwaliteitsproducten van lokale oorsprong. Wij zijn er om u te helpen; honderden van onze klanten sturen ons elk jaar foto’s van hun ramen via e-mail, whatsapp en video-oproep. Of u bezoekt ons persoonlijk in onze showroom in Lancashire.

4.     Duo rolgordijn – Open cassette met ketting

Dag- en nachtgordijnen bedienen

U heeft twee keuzemogelijkheden voor de bediening van uw jaloezieën.

Kettingbediening is de standaardwerkwijze

Vision-jaloezieën maken gebruik van een motorgestuurde bedieningseenheid voor een eenvoudige bediening; met een metalen ketting voor een sterke en stijlvolle afwerking.

Gemotoriseerde jaloeziebesturing

Voor €99 ontvangt u een draadloze jaloezie met oplaadbare lithium-ion batterij. Eenvoudig te installeren zoals gewoonlijk en klaar voor gebruik. Geen elektricien of batterijen nodig!

5.     Op maat en vele keuze qua kleur

Onze duo rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. We hebben wit, crème, zwart, zilver, chroom, brons en satijn zilver.

Brede breedte dag- en nachtgordijnen

Al onze duo rolgordijnen zijn volledig op maat gemaakt. Omdat we de jaloezieën in onze fabriek produceren, kunnen we veel bredere breedtes bereiken in vergelijking met andere bedrijven. Met een bereik tot 2800 mm, wat perfect is voor deuren zoals bi-vouwen en openslaande deuren.

6.     Lichtsturing met duo rolgordijnen

Een van de beste jaloezieën om u te helpen bij een volledige lichtsturing. Ideaal voor ramen en deuren op het zuiden. Duo rolgordijnen zijn als een mix van een horizontale jaloezie en een rolgordijn, waarbij de beste delen van elk product worden gecombineerd. Met twee lagen stof die langs elkaar heen glijden, kunt u de ultieme lichtregeling en privacy op alle punten in uw ramen of deuren.